Illóolaj + szájmaszk termékek és szettek

Vessük be az illóolajok erejét! A többszöri használatra alkalmas, mosható 2 rétegű szájmaszkokat kiegészítettük egy + belső réteggel, amire a magasabb védelem érdekében, immunerősítő, baktérium és vírusölő illóolajokból lehet csepegtetni.

Illóolajok és szájmaszkok

Citrom illóolaj 30ml + szájmaszk szettek

A citrom rendkívül sokoldalú: baktériumölő, vírusölő és térfertőtlenítő hatású. Gyermeknek a citrom illóolajat ajánljuk, ezért csak ebben a kategóriában található családi szett.

Eucaly’mix illóolaj 20ml + szájmaszk szettek

Immunerősítő, fertőtlenítő illóolaj-keverék 100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. 6 éves kor alatt nem ajánlott!

Fehér esszencia illóolaj 10ml + szájmaszk szettek

A Fehér esszenciában lévő mirtusz kiválóan alkalmazható levertség, energiahiány, szorongás, fáradtság esetén. Az influenza idején ezek a növények aktiválják a szervezet öngyógyító folyamatait, könnyítik a légzést és oldják a feszültséget. A jobb közérzet biztosításával támogatják az általános egyensúly helyreállítását.

Immunarom illóolaj 30ml + szájmaszk szettek

Immunerősítő, fertőtlenítő illóolaj-keverék. 2 éves kor alatt nem ajánlott!

Teafa illóolaj 5ml + szájmaszk szettek

Baktériumölő, gombaölő, vírusölő, parazitaölő illóolaj. Általános fertőtlenítő hatása miatt nagyon sokoldalúan alkalmazható.

Teafa illóolaj 10ml + szájmaszk szettek

Baktériumölő, gombaölő, vírusölő, parazitaölő illóolaj. Általános fertőtlenítő hatása miatt nagyon sokoldalúan alkalmazható.