Beauty body csomag – testápolás, zsírbontás, cellulit kezelése

Kiszerelés: Többféle

Termékcsoport: Ajándékötletek, Testápolás, Peeling

Márka: Ekseption, Fusion

24.970Ft

Ekseption Body resurfacing micro-peel & milk – mikrohámlasztás és testápolás egyben

Kiszerelés: 400 ml

Termékcsoport: Testápolás,  Peeling

Márka: Ekseption

A test hidratálásának egészen új módját nyújtja ez a kezelés. Az öregedés jelei elleni küzdelemben nem csak az arc bőrét szükséges hámlasztanunk és megújítanunk, hanem a test bőrét is. Korral testünkön szintén láthatóvá válnak a különféle elváltozások, lazaságot és foltokat fedezhetünk fel a szárazság tünetei mellett. Ez a termék egyesíti a mikrohámlasztó összetevőket a gazdag bőrápoló tejjel.
A glükonolakton napról napra gyengéden hámlaszt, míg a tramexánsav csökkenti a foltokat és a bőr tónusát. A nátrium-laktát és a Galicare nedvességet és táplálékot nyújtanak. Néhány napos használat után a bőr puhábbnak és mélyen hidratáltnak érződik.

Hatásai:
-Hidratálás polihidroxisavakkal.
-Visszaállítja a bőr természetes pH-értékét.
-A bőr fokozatos megújulásához aktiválja a hámlasztó enzimeket
-Növeli a bőr ragyogását, miközben csökkenti a pigmentációs zavarokat.
-Bi-fasic formula.
-Visszaállítja a bőr nedvességét.
-Néhány alkalmazás után a bőr felszíne kisimul.

Aktív összetevők:
– Glukonolakton
– Tramexán sav
– Nátriium-laktát
– Galicare – (Ecocert) tejsav-észter

Használata: A termék használata egyszerű, rázza meg az üveget, hogy összekeverje a 2 fázist, és zuhanyozás után minden nap fújja a testére. Befejezésül masszírozza be a terméket felszívódásig.

Fusion PPC+ Cream – Zsírbontó cellulit krém L-karnitinnal, koffeinnel, PPC-vel

Kiszerelés: 200 ml

Termékcsoport: Testápolás

Márka: Fusion

A narancsbőr vagy más néven cellulit (adiposis edematosa)a bőr alatti (szubkután) kötőszövetben található,kötőszöveti sejtekkel határolt lokális zsírfelhalmozódás, mely egyenetlenné teszi a bőr felszínét, a narancs héjához hasonló megjelenést kölcsönözve az érintett bőrterületnek.
A serdülőkoron átesett nők több mint 90%-át érinti, ritkán férfiakon is előfordul. Leggyakrabban a combokon, a fenéken,
ritkábban a has bőrén jelentkezik. Szigorú értelemben nem számít kóros állapotnak.

A cellulit veleszületett genetikai hajlam (fehér bőrű hölgyeken a leggyakoribb, ázsiai hölgyeken szinte ismeretlen), különféle gyógyszerek használata, stressz, mozgásszegény életmód, terhesség, miatt alakulhat ki. Bár többféle kezelési lehetőség is rendelkezésre áll, hatékony terápiája a mai napig nem volt megoldott, és a különböző eljárások hatékonyságáról is megosztott az orvosi szakirodalom
Eddig szinte csak az injekcióban alkalmazott PPC (Foszfatidilkolin) bizonyult hatékony kezelésnek a cellulit és a zsírpárnák csökkentésére, de ez a kezelés fájdalmas, kellemetlen volt. Ezt a kiváló zsírbontó anyagot eddig nem sikerült bőrön keresztül, injektálás nélkül bejuttatni a bőrbe.

A Fusion  létrehozott egy tökéletes alternatívát azáltal, hogy transzdermális (bőrön keresztül felszívódó) mikrokapszulába zárt PPC-t tartalmazó zsírbontó krémet hozott létre, melyet L-karnitinnal, koffeinnel és nátrium-deoxikoláttal kevertek , amelyeket eddig főleg invazív esztétikai gyógyászati kezelésekben használtak.
Ezeket az anyagokat úgy választották meg, hogy a lehető leghatékonyabban csökkentsék a zsírszövetet, ugyanakkor csökkentse a cellulitot, javítsa a bőr rugalmasságát és feszességét az alkalmazás helyén. A krém rendkívüli hatékonyságát számos tanulmány bizonyította.

– Transzdermális PPC: Rendkívül eredményes a lefogyhatatlan zsírpárnák és cellulit kezelésére. A zsírsejtekben lévő zsírt emulgeálja (folyékonnyá teszi), hogy távozni tudjon a szervezetből.

– L-karnitin: felgyorsítja a zsírsavak energetikai anyagcseréjét, és méregtelenítő hatású a bőrsejtek számára. A nátrium-deoxikolát hatékonyan cseppfolyósítja a zsírsejtek, az úgynevezett adipociták sejtmembránjait, lehetővé téve az anyagcsere felesleges termékeinek felszabadulását (lipolízis).

– Koffein: Serkenti a mikrokeringést, ezáltal erősítve a többi hatóanyag felszívódását. Ezenkívül felgyorsítja a lipolízist, ami a glicerin és a szabad zsírsavak vérszintjének növekedéséhez vezet. Az úgynevezett adipociták, lehetővé téve az anyagcsere felesleges termékeinek felszabadulását (lipolízis). Felgyorsítja a lipolízist, ami a glicerin és a szabad zsírsavak vérszintjének növekedéséhez vezet. az úgynevezett adipociták, lehetővé téve az anyagcsere felesleges termékeinek felszabadulását (lipolízis).Tanulmányok, amelyek megerősítik a mikrokapszulákban lévő koffein és L-karnitin hatásának növekedését. A permeabilitás növekedése és a benne lévő anyagok hosszabb felszabadulása. A transzdermális PPC-vel kapcsolatos vizsgálatok teljes biztonsággal megerősítették a zsír lebontásának felgyorsulását az adipocita sejtekben. Látványosan és hatékonyan csökkenti a narancsbőr látható jeleit.

Aktív hatóanyagok:

  • Transzdermális PPC,
  • L-karnitin,
  • Koffein

Sajátosságok:

  • Nem tartalmaz paraffint, szilikont parabéneket vagy káros tartósítószereket, szinezéket.
  • Állati összetevőktől mentes, előállítása során nem alkalmaznak állatkísérleteket.
  • Kiegyensúlyozott pH-jú.

Használata:

Reggel és este vigye fel a célterületre, masszírozza a bőrbe.

Látványos eredmény várható 4-6 hét alatt.

A krém önmagában is segít a zsírbontásban, de nem nyújt megfelelő alakformáló hatást, mindenképpen szükség van a rendszeres testmozgásra, megfelelő étrendre.

Nagyon fontos, hogy a krém használata közben megfelelő mennyiségű folyadékot igyunk, hogy a lebontott zsír távozni tudjanak a szervezetből. A mozgás is ezt a folyamatot segíti elő.