Ekseption Body resurfacing micro-peel & milk – mikrohámlasztás és testápolás egyben

Kiszerelés: 400 ml

Termékcsoport: Testápolás,  Peeling

Márka: Ekseption

13.030Ft

A test hidratálásának egészen új módját nyújtja ez a kezelés. Az öregedés jelei elleni küzdelemben nem csak az arc bőrét szükséges hámlasztanunk és megújítanunk, hanem a test bőrét is. Korral testünkön szintén láthatóvá válnak a különféle elváltozások, lazaságot és foltokat fedezhetünk fel a szárazság tünetei mellett. Ez a termék egyesíti a mikrohámlasztó összetevőket a gazdag bőrápoló tejjel.
A glükonolakton napról napra gyengéden hámlaszt, míg a tramexánsav csökkenti a foltokat és a bőr tónusát. A nátrium-laktát és a Galicare nedvességet és táplálékot nyújtanak. Néhány napos használat után a bőr puhábbnak és mélyen hidratáltnak érződik.

Hatásai:
-Hidratálás polihidroxisavakkal.
-Visszaállítja a bőr természetes pH-értékét.
-A bőr fokozatos megújulásához aktiválja a hámlasztó enzimeket
-Növeli a bőr ragyogását, miközben csökkenti a pigmentációs zavarokat.
-Bi-fasic formula.
-Visszaállítja a bőr nedvességét.
-Néhány alkalmazás után a bőr felszíne kisimul.

Aktív összetevők:
– Glukonolakton
– Tramexán sav
– Nátriium-laktát
– Galicare – (Ecocert) tejsav-észter

Használata: A termék használata egyszerű, rázza meg az üveget, hogy összekeverje a 2 fázist, és zuhanyozás után minden nap fújja a testére. Befejezésül masszírozza be a terméket felszívódásig.

Tudomány: Tramexánsav Az orvosi területen a tramexánsav megbízható vérzéscsillapító szer, amelyet műtét során és baleseti sérülések esetén használnak. A bőrgyógyászatban a tramexánsavat bőrkezelésekre használják: már kis mennyiségben fehéríthetik a pigmentált foltokat és csökkenthetik a bőrpírt – műszeralapú technikákkal igazolva. Tudjon meg többet. A dermatológia véletlenül fedezte fel. A bőrgyógyászatban a tramexánsav hatása régóta ismert, mégpedig pigment rendellenességek kapcsán. Az első kezelések 1979-re nyúlnak vissza. A kezelt melasmák intenzitása két-három héten belül jelentősen csökkent. A melasmák vagy hiperpigmentációk sokféleképpen alakulhatnak ki. Ezeket különféle endogén és exogén hatások váltják ki, mint például a napfény fotoszenzibilizációja, az illóolajok által okozott fényérzékenység, hormonális hatások, például terhességi gyulladás, vagy prosztaglandinok és citokinek (gyulladás utáni hiperpigmentáció), AGE (Advanced Glycation End products), vagy más, olyan termékek, amelyek a fehérjék vagy lipidek szénhidrátokkal történő reakciója miatt alakulnak ki a szervezetben; ezek felelősek a különféle egészségkárosító hatásokért, az endogén anyagcsere termékek egyéb lerakódásai A tramexánsav szájon át történő alkalmazása a helyi alkalmazás után igen hatékony. Számos biokémiai mechanizmust azonosítottak, köztük a tirozináz gátlását és az előző folyamatokat, például a szabad arachidonsav és a prosztaglandin E2 redukcióját. A fehérítő hatás mellett a tramexánsav a felületi erek áttetsző vöröses színét is csökkenti. Az eredmény: egyenletes arcszín.