Carbon Coco – Alap szett

26.900Ft

Kiszerelés: Többféle

Termékcsoport: Szettek

Márka: CARBON COCO

Elfogyott

Leírás

A szett a következőket tartalmazza:

1 x doboz 14 tasakos kókuszolajos szájöblögetőt

1 x tégely 40 gr aktív szenes fogfehérítőt

1 x bambusz sörtés fogkefét

1 x nyelvtisztítót

A CARBON COCO termékcsalád együttes használata hozza meg a kívánt fehérítő hatást, amely tartalmazza : az aktív szén port, az aktívszenes fogkrémet, a kókuszolajos szájöblögetőt, bambusz sörtés fogkefét és a nyelvkaparót.

Az egész rendszer alapja a 100%-ban természetes, orvosi minősítésű aktív szénpor, amely nem csak fogfehérítésre alkalmas.

Hogyan is működik az aktív szén?

A vegyészek először a hétköznapi szenet alakítják át egy bizonyos gáz jelenlétében, így a kapott aktív szén szivacsos jellegűvé válik az eljárás során kialakult pórusoknak köszönhetően, és ezek segítségével könnyedén magába szívja a toxinokat, különböző plakkokat, és egyben fehérítő hatású is!

Tehát az aktív szénnel való fogmosás közben a természetes kötőanyag megköti a foltokért felelős anyagokat, mint például a fogkövet, a bort és a kávét.

Használata pedig teljesen biztonságos, mivel a szuper finomra őrölt kókuszhéjú szén nem károsítja a zománcot.

Bentonit-anyagot is tartalmaz, amely természetes összetevő, és segíti a fogak remineralizálását.

Gyengéd, nem savas antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.

Valójában egy alternatív gyógymód, amelyet már régóta alkalmaznak ételmérgezés, gyomorrontás esetén is.

Ha véletlenül lenyelődik fogmosás közben, akkor sincs gond, mivel a test nem fogja felszívni, egyszerűen távozik a szervezetből, miközben elszállítja az útközben begyűjtött, a test számára szükségtelen anyagokat.

Két órával étkezés után javasolt megmosni a fogakat, és elvégezni a pár lépésből álló mini szeánszot az egészséges, fehér fogakért.

MINDEZT A TERMÉSZET EREJÉVEL!

Használata:

Napi alkalmazása javasolt.

14 napon át mossa fogait, 2 percen keresztül az aktív szénnel!

(Mindennapos használatnál a tégely 3-4 hónapra elegendő.)

FONTOS:

Fentről lefelé, SEPREGETŐ MOZDULATOKKAL történjen az ápolás. NE DÖRZSÖLJE A FOGÍNYBE a szénport!

Ha mégis megtörténik, elég, ha sima fogkrémmel átmasszírozza ugyanezzel a technikával az érintett felületet, így eltávolítható a szénpor.

Ezután újabb 2 perc következik az aktív szenes fogkrémmel – öblítés után pedig már élvezheti is csodaszép, természetesen fehér mosolyát.

Fontos információ még, hogy csak saját csontfogainkon érvényesül a fehérítő hatás – olyan mértékben, amilyen a saját fogcsontszínünk volt eredetileg -, műfogsoron és foghéjon (vékony, fémmentes, ragasztott pótlás) nem.