Cernor XO KIT – Egy éjszakai mikro-emulziós szérum a sötét karikák ellen!

10.800Ft

Kiszerelés: 2*10 ml

Termékcsoport: Szettek

Márka: Auriga International

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

A szem alatt megjelenő sötét karikák az elsők között megjelenő és az egyik kifejezetten zavaró probléma. 

Nincs összefüggésben sem a korral, nemmel, már fiatalon, bármely népcsoportnál előfordulhat, gyakran mutat családi halmozódást.

A sötét karikák keletkezése az alsó szemhéj elvékonyodása és kapilláris rendellenesség rovására írható,melyhez gyakran társul hiperpigmentáció. 

Az erek törékenysége miatt apróbb mikroméretű tócsák kelentkeznek, a felszívódó, lebomló vörösvértestek vastartalma kiválik, úgynevezett hemosziderin lerakódás jön létre, melanin eredetű pigment felhalmozódással karöltve.

Az AURIGA kutatócsoport professzionális, problémamegoldó, célzott hatású termékei között találja a Cerno Xo KIT szemkörnyék ápolót, mely a klinikai tesztelés alapján bizonyítottan csökkenti a sötét karikákat! 

Hatóanyagai közül fontos kiemelni a K1(phytonadion) tartalmát, ami speciális nanoszómákba zárva képes a megfelelő mélységbe (a hámba és kötőszövetbe is) bejutni és a mikrocirkulációt is helyrebillenti. 

A másik fő hatóanyaga az A vitamin(retinol), mely polimerizált formában van stabilizálva, így tartósabb, kevésbé bomlékony és ami rendkívül fontos, hogy nem irritál. 

Fokozza az a hámot érő hámsejtrostok képződését, vastagítja és növeli a kötőszövetet, ezáltal halványodni fognak a sötét karikák. 

A harmadik fontos összetevő a nem felszívódó fizikai fényvédő és reflexiót befolyásoló titániumdioxid, mely optikailag fehéríti az érintett területet és egyúttal védi is azt a káros UV sugaraktól.

Használata: 

A klinikai tapasztalatok alapján 8-12 hetes napi kétszeri használat után 60-70%-kal csökkentette az elszíneződést és a páciensek 97%-a kiválóan tolerálta a terméket, ami különösen fontos egy szemkörnyék ápoló esetében.