Derma Collagen Hydra- silk feszesítő krém

Kiszerelés:  50 ml

Termékcsoport: Hidratáló termékek

bdl webaruhaz-ecocert-organic cosmeticMárka: MÁDARA

14.220Ft

Ultra selymes krém, mely intenzíven hidratálja a bőrt, miközben támogatja és védelmezi a kollagén termelést.

Formulája biotechnológiai úton előállított természetes peptidekből, mikroalgából és hialuron savból készült.

Feltölti a bőrt esszenciális fehérjékkel és amino savakkal, erősíti a bőr extracelluláris mátrixát.

Csökkenti a ráncok és finom vonalak láthatóságát, így az arcbőr teltebb, puhább és fiatalosabb megjelenésű lesz.

Könnyed formulakényezteti és lágyítja a bőrt.

Dermatológiailag bevizsgált terméktermészetes peptid tartalommal, mely maximalizálja a bőr ismételt kollagéntermelését.

A kollagéntermelés drasztikusan csökken az évek előrehaladtával 

  • A kollagén egy kulcsfontosságú fehérje, ez teszi ki bőrünk volumenének 80%- át.  A kollagén mennyisége határozza meg bőrünkben azt, hogy bőrünk mennyire telített, feszes vagy éppen fiatalos kinézetű.
  • 25 év felett a kollagéntartalom évente 1%-al egyre csak csökken. Ennek eredményeként, a bőr egyre vékonyabb és kevésbé lesz telített, elkezdenek a ráncok megjelenni.
  • 30 és 40 év között a kollagén termelés radikálisan lecsökken
  • 45 és 50 év között a bőr kollagéntartalma csak a fele az eredeti állapotához képest. Így a megelőzés a kulcsa annak, hogy minimalizáljuk a korai bőröregedést és a ráncokat
  • 30 és 45 év között elengedhetetlen, hogy segítsük fokozni a folyamatos kollagéntermelést és fenntartani azt.

MEGOLDÁS: Peptidek, hialuronsav , mikroalgák és egyéb stimuláló molekulák, melyek jeleznek a bőr számára , hogy kollagén protein állítson.

A bőrben található kollagén mennyisége határozza meg a bőr telítettségét. A legkorszerűbb bioaktív hatóanyagtartalmú, új Derma Collagen nappali krém és szérum segít a kollagénszintet a maximumon tartani. A biotechnológiai úton kinyert, természetes peptid mikroalga és hialuronsav fokozza a kollagén szintézist, míg a proteinben gazdag spirulina alga hozzájárul a bőr extracelluláris mátrixának telítettségéhez A ráncok csökkennek, a bőr feszesebb, telítettebb és puhább lesz. A hidratáló és hihetetlenül selymes textúra azonnali intenzív hidratálást és komfortérzetet biztosít.

 

Főbb összetevői:

peptidek: amino savból felépülő rövid polimerek. Ezek természetes módon is megtalálhatók a bőrünkben, elsősorban a kollagén lebomlásakor, hosszú amino lánca szakad szét peptidekre. A sejteket kollagén termelésre ösztönzik.

mikro algák: gazdag növényi fehérjékben, vitaminokban (B12 vitaminban is), ásványi anyagokban, nagy mennyiségű béta-karotinban, amino- és zsírsavakban.

Használata:

Nappali használatra ajánlom

Arcpermet használata után két-három pumpányit a bőr igényének megfelelően dinamikus mozdulatokkal masszírozd be arcodon nyakadon dekoltázsodon a Derma Collagen Hydra- fill szérumot amíg teljesen felszívódik majd ezután a Derma Collagen hydra-silk feszesítő krémből szintén igény szerinti mennyiséget oszlass el a bőrödön.

Ajánlás:

A nyári kánikulában a szérum önmagában is elég lehet.

Kúra szerűen a BOOSTEREK is beilleszthetőek a duohoz így egy intenzív otthoni feltöltő, revitalizáló programmal ajándékozhatod meg magadat.