Fusion Eye sorbet – A szem körüli duzzanatok, táskák, sötét karikák és ráncok csökkentésére.

Kiszerelés: 30 ml

Termékcsoport: Szemkörnyékápoló

Márka: Fusion

16.130Ft

Az esztétikai orvoslásban bizonyított aktív összetevőinek köszönhetően a rendkívül frissítő tulajdonságokkal rendelkező szemkrém teljeskörű öregedésgátló hatással rendelkezik. Meglepő textúrája pillanatok alatt elhalványítja a szem körüli ráncokat.

Keresztkötött (térhálós) hialuronsav: az esztétikai orvoslásban dermális töltőanyagként használják a mély ráncok kitöltésére, elsimítására.
5-féle növekedési faktor (Epidermális GF, savas Fibroblast GF, Bázikus Fibroblast GF, inzulin-szerű GF1 és Vascularis endothelialis GF) és folsav: kimutatták, hogy a sejtnövekedés stimulálásában – beleértve a kollagén bioszintéziséért felelős fibroblasztét is – hatékonyabbak a humán placentánál.

A ráncok akár 38% -kal csökkentek, a bőr hidratáltsága pedig 50% -kal nőtt 2 hetes alkalmazást követően.

– Hydracell Q (acetil-glutamin): a kollagén bioszintézist azáltal aktiválja, hogy a katabolikus (lebontó) folyamatot anabolikusra (aminosavakból fehérjéket felépítő) változtatja, növeli a sejtek káliumszintjét, és javítva a sejtek vízvisszatartását.

        Aktív hatóanyagai:

  •  térhálós hialuronsav
  • 5-féle növekedési faktor
  • folsav
  • acetil-glutamin

Használata: Az Eye sorbet szemkrém felvitele előtt tisztítsd meg az arcbőrödet majd vigyél fel a szem környékére egy bosónyi mennyiséget  és óvatosan masszírozd be körkörös irányba.
Alkalmazási terület: szemkontúr