Ekseption pha activator – Gazdag éjszakai aktivátor a hámlasztás előtti és alatti időszakra.

Kiszerelés: 30 ml

Termékcsoport: Szérum, Éjszakai táplálás, Tápláló krémek

Márka: Ekseption

14.130Ft

Ezt az éjszakai aktiváló krémet úgy tervezték, hogy fokozatosan csökkentse a bőr pH-értékét a professzionális kezelések előkészítéseként, ugyanakkor gyengéden hámlaszt, hidratál és csökkenti a pigmentációt, miközben a bőrt ragyogóvá varázsolja.  A Pha aktivátor forradalmi technológiával készül a bőr regenerálódásáért, savakkal, enzimekkel és egyéb hatóanyagokkal társítva.

Használata: 

Használható önálló termékként, intenzív otthoni bőrápoláshoz, vagy a bőr előkészítéséhez a polihidroxisavakkal történő professzionális hámlasztások előtt.

Kombinált terápiaként: Az első savas kezelés előtt 2-3 hétig használja az All Day Shield SPF 50+ fényvédővel, majd minden egyes egymást követő savas kezelés előtt 3 napig.

Házi monoterápiaként: használd a terméket éjszakánként 5-6 hétig. Nappalra az aktuális nappali krémed fölé az  All Day Shield SPF 50+ -fényvédővel kombinálva.

FONTOS: Kombinálva használjuk az All Day Shield SPF 50+ egész napos fényvédővel, hogy megvédjük a bőrt az UV-károsodásoktól!!

Tudomány:
Laktobionsav és glükonolakton hatásai:

1.A pH-egyensúly helyreállítása: A pha-k hozzájárulnak a megfelelő pH-szint eléréséhez a bőrmegújítási folyamatokhoz.

2. Regeneráció: A laktobionsav híres sebgyógyító, elősegíti a sérült bőr helyreállítását.

3. A bőrbe fokozatosan hatolnak be, az elhalt hámsejteket finoman eltávolítják, nem okoznak bőrirritációt, és halványítják a foltokat.

4. Anti-photo aging hatás: A laktobionsav gátolja a mátrix metalloproteinázokat, amelyek a bőr öregedésének fő okai., és felelősek a bőrpír és kuperózis kialakulásáért.

5. Antioxidáns tulajdonságúak.

6. Mély hidratáló hatás: A laktobionsav képes a víz felszívására és azt a bőr belsejében megtartani. A víz a szemcsés bőrrétegbe jutva a kalciumionok koncentrációjának csökkenését okozza, amely stimulálja a lipidszintézis keratinocitákban.Hexil-rezorcin A rezorcin gabonafélékből kivont természetes vegyület, a hexil-resorcinol pedig stabil formája. Kevésbé irritáló és 4-szer hatékonyabb, mint a hidrokinon, a melanogenezis útvonalának több pontját is befolyásolja, mellékhatások nélkül. A hidrogén-peroxid által a glutation szintjének növelésével az oxidatív DNS károsodás ellen is hatékony, az antioxidáns védelmet stimuláló enzimek által (glutation-peroxidáz és glutation-reduktáz).