FrissÜlő – Olajkeverék szaunázáshoz, párologtatóba, masszázshoz

Kiszerelés: 1 db

Termékcsoport: Illóolajok, térparfümök, Jóga, Testolajok

Márka: Panarom

2.903Ft

“Három csodálatos szaunaolajat álmodtam meg a testi-lelki harmóniád megőrzésére. Fontos szempont volt, hogy a kompozíció a szauna sajátos klímájának köszönhetően milyen sorrendben bontja ki az illatát. Ez egy sokkal izgalmasabb munka volt számomra, mint egy átlag illóolajkeverék megalkotása. A termékek elnevezésénél pedig arra törekedtünk, hogy amikor kimondod a nevüket, úgy gördüljenek végig a lelkeden, hogy egyensúlyt teremtsenek benned.”

Feller Adrienne

A lélegzet mindennek az alapja. Ha szabadon lélegzel, akkor az univerzum gyógyító erejét fogadod magadba. Ez a keverék az eukaliptuszok és a fenyőerdők energiáját, illatát hordozza. Megnyitja a tüdőt a szabad légzésre, ezáltal a lélek szabadságára.

Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akik erőre és energiára vágynak a szaunázás alatt. A népi tapasztalatok szerint a mezei menta, az eukaliptusz és a kanadai feketefenyő felszabadítóan hat a légzésre, ezáltal tisztítja a légutakat.

 ALKALMAZÁS

Cseppents a vízzel teli szaunakanálba 5 -8 cseppet a z illóolajkeverékből és öntsd a szaunakőre.

 

KREATÍV ALKALMAZÁS

Kádfürdőbe: 8-10 cseppet csepegtess két evőkanál sóra, majd keverd a fürdővizedhez.

Lábfürdőhöz: 8 cseppet csepegtess két evőkanál sóra, majd keverd a lábfürdődhöz.

Párologtatóba: 5-8 cseppet a tér nagyságától függően helyezz a diffúzorba vagy a hagyományos párologtatóba.

Masszázshoz: 7-8 cseppet adj hozzá 15 ml sárgabarackmag-, kókusz vagy egyéb más növényi olajhoz és egy kiváló masszázsolajat nyersz.

 

ÖSSZETEVŐK

Picea Mariana Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Mentha Arvensis Herb Oil, Pinene*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Eugenol*

*Természetes illóolajok összetevője

ELLENJAVALT
Az illóolajkeveréket 6 éves kor alatt ne alkalmazzuk.