Fusion Hyaluronic peel – kémiai és enzimatikus peeling hialuronsavval

Kiszerelés: 250 ml

Termékcsoport: Peeling

Márka: Fusion

18.930Ft

Az elhalt hámsejtek eltávolítása jelentősen megnöveli a hatóanyagok penetrációját.

A hialuronsav, a glükonolakton és az enzimek szinergikus kombinációjában a hialuronsav alapú gél biztosítja a lassú hámlasztást.

A polihidroxisavak jelentős molekulatömeggel és viszonylag nagy molekula mérettel rendelkeznek, ennek eredményeként fokozatosan, rétegenként hatolnak a bőrbe, így az elhalt hámsejteket gyengéden, bőrirritáció nélkül távolítják el.

A glükonolakton egyben természetes antioxidáns, ugyanolyan hatékony, mint a C-vitamin és az E-vitamin. További különleges tulajdonsága, hogy blokkolja a gyulladásért felelős prointerleukin-1 szintézisét. A glükonolakton azon képessége, hogy vízmolekulákat képes szállítani, központi szerepet játszik a bőr hidratálásában. A szemcsés bőrrétegbe jutva a víz a kalciumionok koncentrációjának csökkenését okozza, jelet küldve a szervezetnek, hogy stimulálja a keratinociták lipidszintézisét.

Aktív hatóanyagok:

  • hialuronsav
  • glükonolakton
  • enzimek

Használata:

Vidd fel a terméket ecsettel, elkerülve a szemkontúrt. Hagyd hatni 5-8 percig, majd nedves pamutpárnákkal alaposan öblítsd le majd folytatódhat a szépségápolási rutin.

Hetente 1 alkalommal javasolt használni.

Alkalmazási területek: Arc, nyak, dekoltázs, kéz.