Fusion Meso lift cream – Ultra-lifting krém 5-féle növekedési faktorral

Kiszerelés: 50 ml

Termékcsoport: Hidratáló krém

Márka: Fusion

25.130Ft

Az esztétikai orvoslásból származó aktív összetevőkből álló ultra-lifting krém teljeskörű
öregedésgátló hatással rendelkezik.

Rendkívül kifinomult textúrája gyönyörű bőrképet biztosít.

Aktív hatóanyagok:

  • térhálós hialuronsav
  • 5-féle növekedési faktor
  • folsav
  • acetil-glutamin

Keresztkötött (térhálós) hialuronsav: az esztétikai orvoslásban dermális töltőanyagként használják a mély ráncok kitöltésére, elsimítására.
5-féle növekedési faktor (Epidermális GF, savas Fibroblast GF, Bázikus Fibroblast GF, inzulin-szerű GF1 és Vascularis endothelialis GF) és folsav: kimutatták, hogy a sejtnövekedés stimulálásában – beleértve a kollagén bioszintéziséért felelős fibroblasztét is – hatékonyabbak a humán placentánál. A ráncok akár 38% -kal csökkentek, a bőr hidratáltsága pedig 50% -kal nőtt 2 hetes alkalmazást követően.
Hydracell Q (acetil-glutamin): a kollagén bioszintézist azáltal aktiválja, hogy a katabolikus (lebontó) folyamatot anabolikusra (aminosavakból fehérjéket felépítő) változtatja, növeli a sejtek káliumszintjét, javítva a sejtek vízvisszatartását. A sejt hosszantartó hidratációját biztosítja.

Használata:

Nappali használatra javalott. A krém felvitele előtt alaposan tisztítsd meg az arcbőrödet. Felfelé irányuló mozdulatokkal masszírozd be a bőrbe a kívánt mennyiségű krémet. Ne használd a szemhéjára!
Alkalmazási területek: Arc, nyak, dekoltázs.