HYALURONIC COLLAGEN BOOSTER AMPULLÁK – A dehidratált, száraz, stresszes bőrökre kifejlesztve

Kiszerelés: 10*3 ml

Termékcsoport: Hidratáló termékek, Szérumok, Elixírek, Arcolajok, Szettek

bdl webaruhaz-ecocert-organic cosmetic

Márka: MÁDARA

10.220Ft

Környezeti tényezők és a korral járó változások az epidermisz és dermisz rétegekben – a bőr barrier rétege meggyengül, az irritáló anyagok pedig sokkal könnyebben áthatolnak a bőrön. A bőr szárazzá válik, dehidratálttá és sokkal érzékenyebbé. Sőt, ha a bőr elveszíti strukturális molekuláit (kollagén, elasztin és glükozaminoglikánok), vékonyabbá és ernyedtté válik. 

PROBLÉMAMEGOLDÁS: hidratációvesztés, a kor előrehaladtával a kollagén-szintézis lelassul

KINEK NYÚJT MEGOLDÁST? :

• bármely korosztály számára;

• dehidratált, száraz, stresszes, feszülő és/vagy irritált bőrre;

• a ráncok, felhám elvékonyodására, a feszesség elvesztésére

EGYÉB KONDÍCIÓK:

szezonális (téli, nyári) vagy alkalmankénti szárazság és/vagy dehidratáció

FŐ ÖSSZETEVŐK:

KIS MOLEKULÁJÚ HIALURONSAV Képes behatolni a bőr mélyebb rétegeibe, hogy növelje a vízkészleteket és a kollagén termelést. A prokollagén szintézisének stimulálásával segít megnövelni a bőr feszességét, vastagságát és rugalmasságát.

NAGY MOLEKULÁJÚ HIALURONSAV Nedvesség-taszító filmréteget képez a bőr felszínén, mely segít a bőrnek megtartani a vizet, megakadályozza a nedvesség elpárolgását és megvédi azt a külső agresszoroktól, így megakadályozza a további irritációk kialakulását.

VÍZ-MEGKÖTŐ NÖVÉNYI CUKROK Segíti a víz bejutását a bőrsejtekbe. A ceramidok és a keratin stimulálásával erősíti a bőr védekező rétegét. Javítja a nedvesség tartalékokat és a természetes hialuronsav termelését.

beauty de luxe webaruhaz collagen

Használata:

Nappali és/vagy éjszakai használatra, amikor úgy érzi a bőre száraz, irritált , védelemre szorul . Azonnali regenerálást nyújt egy napégést követően.

Törje le az ampulla végét majd vigye fel a terméket a már megtisztított és leradírozott arcra, nyakra, dekoltázsra majd dinamikusan masszírozza be amíg felszívódik ezután pedig használja a bőrtípusának és a napszaknak megfelelő krémjét.

Felbontástól számított 24 órán belül használja el!

Kúra szerűen egymást követő 10 napon keresztül ismételje meg a miniszeánszot és bőre igazán hálás lesz érte!

Az eredmény fenntartásához pedig hetente 2-3 alkalommal érdemes beépíteni a napi rutinba.