Mádara -Immu fissítő és védelmet nyújtó szájspray

Kiszerelés: 30 ml

Termékcsoport:  Szájápolás, Immunerősítők

Márka: MÁDARA

bdl webaruhaz-ecocert-organic cosmetic

4.720Ft

A bőr kritikus szerepet játszik az immunvédelemben. Kezdeti gátként szolgál a mikroorganizmusok szervezetbe jutásának megakadályozására. A bőr biokémiai reakciók és a bőrvédelmező funkció révén folyamatosan elhárítja a környezeti stresszorokat. A környezeti tényezőkre adott védekező reakcióként a bőr fehérjéket termel, az úgynevezett interferonokat.

Ezért hasznos, hogy különösen változó körülmények között megbízható segtíség legyen kéznél, amely biztosítja a bőr és a nyálkahártya egészséges mikrobiomáját, megerősíti a védőgátat és fokozza a regenerációt.

Az IMMU-ACTIVE fito-komplex olyan antibakteriális hatású növényi kivonatokból készült, mint az echinacea, lucfenyő, zuzmó és bodza. Az IMMU-ACTIVE COMPLEX növényi kivonatai antibakteriális, antivirális és immunmoduláló aktivitást mutattak in vitro. 

A szájüreg kritikus szerepet játszik az immunitás védekezésében, a nyálkahártya pedig megakadályozza a mikroorganizmusok bejutását a szervezetbe. A spray IMMU ACTIVE komplexummal készült, amely a felhasznált gyógynövények segítségével az egészséges mikrobioma kialakulását segíti elő, csökkenti a kedvezőtlen mikroorganizmusok szaporodási képességét, erősíti a helyi immunitást. A komplex terpénjei elősegítik a bőr regenerálódását, csökkentik a gyulladásos folyamatokat, erősítik a vírusokkal és baktériumokkal szembeni ellenálló képességet.

Mikor használd?

  • megelőzően a helyi védelem elősegítésére
  • stresszes körülmények esetén, szélsőséges időjárás esetén, nyilvános helyeken, utazás során
  • a nyálkahártya egészséges mikrobiomjának fenntartására
  • nyálkahártya irritációjának megelőzésére
  • regeneráció elősegítésére
  • antibakteriális és antivirális védelem a szájüregben

Használata:

egy-két pumpányit permetezz a szádba, amikor úgy érzed szükségét érzed.

Használat előtt rázd fel!

Főbb összetevői:

ÖRÖKZÖLD LUC – egyedülálló illóolaja tele van hatóanyagokkal, amelyet a megfázás és az influenza enyhítésére használnak a hagyományos orvoslásban. A fenyőben (Picea abies) található terpének regeneratív és gyulladáscsökkentő hatást mutatnak in vitro. Ezenkívül a lucfenyőkivonat in vitro antivirális és antibakteriális hatást mutat, amikor influenza (A és B típus), rhinovírus (HRV-13) és bakteriális S. aureus, Bac. Subtitis vírusokat teszteltek.

ECHINACEA – hosszú múltra tekint vissza a hagyományos (népi) orvoslásban, valamint a megfázás enyhítésének és az immunitás erősítésének orvossága is egyben. Az Echinacea kivonat jelentős immunmoduláló aktivitást mutat in-vitro.

SZAKÁLL ZUZMÓ  – egy lassan növő zuzmófajta – egyedülálló életformával rendelkezik, amely egy gombából és egy algaszervezetből áll, kölcsönösen előnyös szimbiózisban él. Az in vitro tesztek azt mutatják, hogy az echinacea, zuzmó, bodza kombinációjának immunmoduláló tulajdonságai segítenek szabályozni a környezeti tényezőkkel szembeni reakciót.

BODZA GYÜMÖLCS KIVONAT – gyulladásos és immunrendszert fokozó tulajdonságokkal rendelkezik. Gazdag vitaminokban és antioxidánsokban, például antocianinokban, amelyek antivirális, antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bír.