Multimasking Szett – 4 TOP maszk , 2 TOP ampulla

7.990Ft

Kiszerelés: Többféle

Termékcsoport:Szettek

Márka: MÁDARA

bdl webaruhaz-ecocert-organic cosmetic

 

Leírás

Mi a multimasking?

Több különböző összetételű arcmaszk együttes használatát jelenti.

A különböző hatóanyagtartalmú maszkokat az arc különböző területeire kell felvinni, hogy ezáltal optimálisabban ápolhassuk az arcbőrt.

Legtöbbször a T-zónát és az orcákat különítjük el, de akár négy különböző zónára is oszthatjuk az arcot, így akár négy maszk is felkerülhet.

#multimasking

Tapasztald meg a ‘multimasking’ kezelések bőrképjavító előnyeit, amelyek értékes időt takarítanak meg, miközben maximális pontosságot biztosítanak!

 

Játssz a legkeresettebb MÁDARA maszkokkal, és kombináld a szupererejű összetevőket a bőr igényeinek megfelelően!

Ez a készlet 4 különböző próbaméretű (12,5ml) maszkot és 2 INGYENES ampullát (3ml) tartalmaz.

Kezd a PEEL maszkkal az elhalt bőrsejtek eltávolításához, a pórusok összehúzásához, a pigmentfoltok és a bőröregedés első jeleihez. Ezután használd a DETOX iszapmaszkot, hogy az mélyen megtisztítsa és újjáélessze a bőrt, a pórusokat finoman összehúzza és kontorálja a faggyútermelést.

Vesd be a SMART maszkot a bőr megfiatalítására és a városi szennyeződések romboló hatásainak semlegesítésére. Eközben fedezd fel az SOS maszkot a bőr legszárazabb és törékenyebb területeire – orcákra, ajkakra és a szem kontúr körüli érzékeny területekre.

Fokozd az eredmény a csomagban található 2 db INGYENES booster ampullákkal – az Amino-Fill 3d lifting ampullát tedd fel éjszakára, hogy rehidratálódjon és feszesítse a bőrt. Az Antioxidant Energiser ampulla akkor lesz nagy segítségedre, ha komoly bőrképjavításra van szükséged, hisz bőröd fakó, fáradt, stresszes és fényét vesztett.