Pigmentfolt halványító natúrkozmetikumok csomag

19.940Ft

Kiszerelés:  Többféle

Termékcsoport: Szérumok, elixírek, arcolajok, Hidratáló krémek, Szettek

Márka:  L’AMIA Natura

Elfogyott

Leírás

Körülbelül 3-12 hét alatt halványítja el  a bőrön a pigment, öregségi és májfoltokat.

Egyedülálló módon regenerálja és megújítja  a napkárosodott, hormonális változások okozta májfoltos bőrt, illetve a pattanások utáni foltok nyomait.

Folyamatos használatának köszönhetően a sötét foltok elhalványodnak, a bőrtónus egységes színűvé és állapotúvá válik.

Hormonális változások, gyógyszerek, kozmetikumok, napsugárzás, parfümök is okoznak kellemetlen pigmentációs zavarokat.

 A L’AMIA NATURA  pigmentfolt halványító csomag körülbelül 3-12 hét alatt halványítja el a bőrön a pigment, öregségi és májfoltokat Kiváló bőrregeneráló és bőrtónus javító krém és szérum, mely minden életkorban megoldást nyújt a bőrhibák, szeplők, pigment-és májfoltok kezelésében.

 

PIGMENTFOLT HALVÁNYÍTÓ KEZELÉS

  • az UV sugárzás drasztikusan fokozza a pigmentfoltok megjelenését az arra hajlamos bőrben. A barna foltok megjelenését meg lehet előzni és el is lehet tüntetni a Pigmentfolt halványító 2 termékkel
  • a melanin szabályozza a pigmentációt a bőrben és bár elnyeli a káros UV sugarakat és védi a bőrt a napkárosodástól, fokozott barna foltokként való megjelenése nem esztétikus és öregíti a bőrképet.
  • a pigmentfolt halványító krémben lévő két melanin szabályozó hatóanyag klinikai tesztekkel igazoltan, rövid időn belül visszafogja, szabályozza és elhalványítja a barna foltok megjelenését a bőrön.
  • a C-vitamin, a vörösáfonya őssejt és a Ferulinsav pedig nemcsak a szabadgyökök megkötésével járul hozzá a még hatékonyabb folyamathoz, de védik a bőrt, visszaállítják a helyes sejtműködést és jelentősen gátolják a bőr öregedési folyamatait

 

A csomag tartalma:

1 db/ 30 ml – PIGMENTFOLT HALVÁNYÍTÓ KRÉM

A termék szinergikus összetevői egymást erősítve hatékonyan és kíméletesen halványítják el a pigment és öregségi foltokat, úgy gátolják a bőr melanin termelődését, hogy közben a melanocitákat nem károsítják (szemben a bőrvilágosításra gyakran alkalmazott Kojic savval). Az innovatív növényi alkotóelemek, mint a fehérliliom olaj, a maláta kivonat és a tengeri polimerek, gazdagok olyan fitoszterolokban, antioxidánsokban és polifenol származékokban, melyek korlátozzák a barna foltok megjelenését a bőrön, valamint mind a pigmentációs rendellenességektől, mind a szabadgyökök negatív hatásaitól védik a bőrt.

1 db / 20 ml – C-VITAMIN SZÉRUM VÖRÖSÁFONYA ŐSSEJTTEL

Kiemelkedően magas antioxidáns tartalmú összetevőinek és a C-vitaminnak köszönhetően, hatékony ránctalanító, öregedésgátló, semlegesíti a szabadgyököket. Aktív anyagai révén serkenti a bőr kollagén termelését, rövid időn belül hatékonyan regenerálja a napkárosodott bőrt, szabályozza a bőr pigmentációját.

Bővebben: https://beautydeluxe.hu/termek/the-serum-c-vitamin-szerum-vorosafonya-ossejttel-pigmentfolthalvanyito-regeneralo-hatas/

beautydeluxewebaruhaz