SOS hydra regeneráló krém – Kondícionáló, antioxidáns, öregedésgátló

Kiszerelés: 50 ml

Termékcsoport: Hidratáló krémek

Márka: Mádara

12.720Ft

 

Kissé fáradtnak, száraznak vagy feszesnek érzi bőrét?

Lehet, hogy bőre dehidratált – vagyis nem képes megtartani annak nedvesség tartalmát. A bőr dehidratáltsága egy olyan állapot, amelyet egyre többen tapasztalnak függetlenül attól, milyen típusú a bőrük. A növekvő mértékű környezeti ártalmak, a szennyezés, az irritációt kiváltó kozmetikumok használata, valamint az öregedés egyaránt felelősek érte.

Válaszul a dehidratáltság problémájára a MÁDARA termékfejlesztői megalkották az SOS HYDRATION vonalat
olyan termékeket, amelyek a bőrgyógyászati tesztek és tudományos kutatások alapján is bizonyítottan újrahidratálják a bőrt.

Az SOS HYDRA REGENERÁLÓ KRÉM gyökerei az SOS Hidratáló krémhez, vásárlóink egyik kedvenc hidratálójához vezetnek vissza. Ezt a krémet fejlesztettük tovább újonnan felfedezett hidratáló, bőrvédelmező és fiatalító összetevők hozzáadásával. Ez az aktívan hidratáló hatóanyag-koktél olyan komponenseket tartalmaz, mint a hialuronsavnátrium-PCA (bőrazonos, fiziológiai hidratáló), betain (hidratáló cukor molekula), lenmag(javítja a nedvességmegtartó képességet) és az északi bazsarózsa-gyökér.

A legutóbbi tudományos kutatások szerint a bazsarózsa gyökere jelentős bőr kondícionáló, tonizáló, antioxidáns és öregedésgátló hatással rendelkezik. A bazsarózsa gyökeréből származó poliszacharidok képesek az immunsejtek stimulálására is. A bazsarózsa-gyökér kivonata nyugtatja, fiatalítja és védi a dehidratált, fáradt bőrt.

A dermatológiai teszt 35, dehidratált bőrrel rendelkező önkéntes részvételével zajlott 2015-2016-ban. Az in-vivo kutatási eredmények szerint az SOS HYDRA REGENERÁLÓ KRÉM azonnali pozitív hatást fejtett ki a dehidratált bőrre és intenzív hidratáltságot biztosított 1 hónapos használat után.

A dehidratált bőr igazából nem is bőrtípust, sokkal inkább egyfajta állapotot jelent. Környezeti ártalmak, bőrirritáló termékek és az öregedési folyamatok is okozhatják. A bőr nem képes megtartani a vizet, hajlamosabb a vérbőségre, a pattanásokra, mindez végül a  mélyebb ráncok kialakulásához vezet. A dehidratáltság leküzdhető egészséges étrenddel, megfelelő vízbevitellel és olyan bőrápolással, amely egyensúlyban tartja a bőr nedvességtartalmát és megerősíti védekezőképességét.”  – Bőrgyógyász professzor, Dr.Med, J. Kisis.