SOS intenzív bőrmegújító hydra szérum

Kiszerelés: 30 ml

Termékcsoport: Szérumok, elixírek, arcolajok

Márka: Mádara

13.720Ft

Kissé fáradtnak, száraznak vagy feszesnek érzi bőrét?

Lehet, hogy bőre dehidratált – vagyis nem képes megtartani annak nedvesség tartalmát. A bőr dehidratáltsága egy olyan állapot, amelyet egyre többen tapasztalnak függetlenül attól, milyen típusú a bőrük. A növekvő mértékű környezeti ártalmak, a szennyezés, az irritációt kiváltó kozmetikumok használata, valamint az öregedés egyaránt felelősek érte.

Az SOS INTENZÍV BŐRMEGÚJÍTÓ HYDRA SZÉRUM egy vadonatúj formula, mely a bőr mélyebb rétegeiben állítja helyre a nedvességtartalmat és növeli a bőr víztartalékait.

Ez a szérum igazán figyelemre méltó nemcsak az aktívan hidratáló hatóanyag-koktél és a bazsarózsa-gyökér kivonata, hanem a nagy molekulatömegű (HMW) hialuronsav magas koncentrációja miatt is. Klinikai kutatások igazolták, hogy az ilyen nagy mennyiségű, helyileg alkalmazott hialuronsav jelentős hatással van a bőr hidratáltságára és rugalmasságára. A HMW hialuronsav nagy mennyiségű vizet tud megkötni és segít megtartani a bőr megfelelő hidratáltságát.

Ez a szérum egy olyan emulzió, amely elősegíti az aktív hatóanyagok bejutását és ezáltal növeli a víztartalékot a bőr mélyebb rétegeiben.

Használata:

Naponta  ajánlott, vigyen fel a már megtisztított és tonizált bőrfelületre néhány csepp szérumot és gyengéden masszírozza be az arc és dekoltázs területét amíg felszívódik majd utána a SOS hydra regeneráló krémből szükség szerinti mennyiséget oszlassa el a bőrén.

Az optimális eredmény a termékcsalád együttes használatával valósítható meg.

“Az SOS termékvonal ötlete azoktól a vásárlóinktól származik, akik szerették és vették az eredeti SOS hidratáló krémet. A sok pozitív visszajelzés ébresztett rá minket arra, hogy a városi élet mennyire igénybe veszi a bőrt – a szennyezés megnöveli a bőr érzékenységét és dehidratáltságát bőrtípustól függetlenül. Mindenkinek szüksége van egy olyan készítményre, amely egyensúlyt teremt, fiatalít és mély hidratálást biztosít. Az SOS HYDRATION vonal vezető bőrgyógyászokkal együttműködve jött létre az által, hogy újragondoltuk a bőr hidratáltságának a komplex mechanizmusait és tudományosan igazoltuk a termékek pozitív hatásait.” – Lotte Tisenkopfa-Iltnere, a MÁDARA alapítója és termékfejlesztője