THE SERUM – C-vitamin szérum vörösáfonya őssejttel – pigmentfolthalványító, regeneráló hatás

Kiszerelés: 20 ml

Termékcsoport: Szérumok, elixírek, arcolajok

Márka:  L’AMIA Natura

12.180Ft

A magas koncentrációju és klinikai tisztaságú C-vitamin, a Vörösáfonya őssejt és a Ferulin sav a legerősebb antioxidánsok egyike.

A belőlük megalkotott anti-aging szérum  formula, egyedülálló a C-vitamin szérumok között.

Már az első használat után szemmel láthatóan és érezhetően regenerálja a megfáradt, sérült, ráncos vagy napkárosodott bőrt. Kiváló a májfoltos bőr kezelésére egyaránt.

EZT VÁRHATOD A C-VITAMIN SZÉRUMTÓL :
  • már az első használat után érezni fogod a feszesítő hatását
  • tapasztalataink és a vásálóink visszajelzései alapján, a használat alatt, először a homlokon a szemöldökök közötti ráncokat és a szem körüli szarkalábakat és ráncokat feszesíti ki
  • serkenti a bőr kollagén termelését és a sejtek megújulási folyamatait
  • ha kimondottan pigmentfolt halványításra szeretnéd használni, a gyorsabb hatás érdekében a Pigmentfolt halványító krémmel együtt használd a Szettek menüpontban megtalálható pigmentfolthalványító csomagot!
  • a bőröd már néhány nap múlva sokkal egységesebb tónusúnak fog látszani

Használat:

Nappali  és éjszakai használatra ajánlott, vigyél fel a már megtisztított és tonizált bőrfelületre szükség szerinti mennyiséget       ( 2-5 csepp ) és gyengéden masszírozd be az arc, nyak és dekoltázs területét amíg felszívódik eztán a bőrtípusnak és a napszaknak megfelelő krémmel folytasd a napi rutint.

C-VITAMIN

Serkenti a kollagén termelést, erőteljes antioxidáns és anti-aging hatású. Erős ránctalanító, regenerálja a sérült bőrt, világosítja a májfoltokat, helyreállítja a napkárosodott bőr állapotát.

VÖRÖSÁFONYA ŐSSEJT
Elsődleges és legerősebb tulajdonsága, hogy jelentősen regenerálja a napkárosodott bőrt, meggátolja a bőröregedést, szimulálva a növények természetes védelmi mechanizmusát. Kijavítja a hibás sejtek működését.
FERULINSAV

Az egyik leghatékonyabb és legerősebb természetes antioxidáns. Jelentősen növeli a C-vitamin antioxidáns, bőröregedés gátló hatását, feszesíti a bőrt, gátolja a bőröregedést és fényvédő hatású.