V-Lift – Szuper lédús kényeztetés a szemkörnyéki terület számára!

Kiszerelés: 15 ml

Termékcsoport: Szemkörnyékápolók

Márka: MOSSA

bdl webaruhaz-ecocert-organic cosmetic

5.220Ft

Szuper lédús kényeztetés a szemkörnyéki terület számára!

Az újonnan kifejlesztett feszesítő termékcsalád, kollagénserkentő tulajdonságával fokozza az arckontúr hosszútávú feszességét és látványosan csökkenti a kialakult ráncok mélységét.

A 21 aktív összetevő és a hialuronsav erőteljes formulája segít megőrizni az arc megereszkedett volumenét és visszaadja a bőr fiatalságának ragyogását.

A pehelysúlyú szemkörnyék ápoló krém a fanyarka kivonat tartalmával finoman és lágyan, mégis szuper hatékonyan bánik el a kialakult ráncokkal és vonalakkal .

A fanyarka egyfajta természet adta bőr mágus, ugyanis erőteljes antioxidánsokkal és 21 különböző fiatalság aktiváló összetevővel rendelkezik.

Vitamindús fanyarka

Ez a kevésbé ismert lila bogyócska, a 21 aktív összetevőjének köszönhetően került a látómezőbe. Meglepően erős és hatékony antioxidáns tartalmú ez a kis bársonyos Északi drágakincs, mely tulajdonságai eddig rejtve maradtak. A ropogós északi fanyarka aktív összetevői segítik a bőrszövet regenerációját és megőrzi a bőr telítettségét, feszességét,
puhaságát és simaságát.

A természetes eredetű biopolimerek puhítják és élénkítik a bőrt a szemkörnyékén, feszesebb bőrképet kínálva.

  • minősített natúr kozmetikum
  • VEGAN
  • bőrgyógyászatilag tesztelt
  • újrahasznosított csomagolás
  • zöld energiával készült
  • állatkísérletektől mentes

Használata: 

Naponta kétszer ajánlott, vigyen fel a már megtisztított és tonizált bőrfelületre szükség szerinti mennyiséget és gyengéden, óvatosanmasszírozza be a szemkörnyék területét (kívülről befelé) amíg felszívódik.