CARBON COCO

A CARBON COCO termékcsalád együttes használata hozza meg a kívánt fehérítő hatást amely tartalmazza : az aktív szén port, az aktívszenes fogkrémet, a kókuszolajos szájöblögetőt, bambusz sörtés fogkefét és a nyelvkaparót.

Az egész rendszer alapja a 100%-os természetes orvosi minősítésű aktív szénpor, ami nemcsak fogfehérítésre alkalmas.

Hogyan is működik az aktív szén?

A vegyészek először a hétköznapi szenet alakítják át egy bizonyos gáz jelenlétében , így a kapott aktív szén szivacsos jellegűvé válik az eljárás során kialakult pórusoknak köszönhetően és ezek segítségével könnyedén magába szívja a toxinokat, különböző plakkokat és egyben fehérítő hatású is!
Tehát az aktív szénnel való fogmosás közben a természetes kötőanyag tulajdonságai révén megköti a foltokért felelős anyagokat mint például a fogkövet a bort és a kávét.

Használata pedig teljesen biztonságos mivel a szuper finomra őrölt kókuszhéjú szén nem károsítja a zománcot . Bentonit- anyagot is tartalmaz , amely természetes összetevő és segíti a fogak remineralizálását. Gyengéd, nem savas antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.

Valójában egy alternatív gyógymód amit már régóta alkalmaznak ételmérgezés, gyomorrontás esetén is.
Ha véletlenül lenyelődik fogmosás közben akkor sincs gond mivel a test nem fogja felszívni , egyszerűen távozik a szervezetből miközben elszállítja az útközben begyűjtött, a test számára szükségtelen anyagokat.

Két órával étkezés után javasolt megmosni a fogakat és elvégezni a pár lépésből álló mini szeánszot az egészséges, fehér fogakér.
MINDEZT A TERMÉSZET EREJÉVEL!

Showing all 10 results