Ekseption

Kétségkívül a hámlasztás az egyik leghatékonyabb bőrápolási fiatalító eljárás az Ekseption termkcsalád erre célra lett kifejlesztve. A peeling-kezelés elsősorban a pigmentációs problémákat, a bőr öregedését, a ráncokat és a pattanásokat célozza meg. Az ekseption innovatív professzionális palettája arra összpontosítanak, hogy biztonságosan, hatékonyan, könnyen elvégezhető arcápolási rutinokkal érhess el kimagasló bőrápolási eredményeket.

A bőr fiatalításának és helyreállításának világában az ekseption áttörő koncepciót kínál: a természetes hámlasztó savak és hatóanyagok (peptidek és hialuronsav) együttes alkalmazásával, szinergiájával egyszerre hámlaszt, megújít, problémát kezel és hidratál.

Exkluzív termékeikben a szerves savak új generációját alkalmazzák, a PHA-t (polihidroxisavakat), beleértve a laktobionsavat és a glükonolaktont, amelyek kevésbé irritálóak, nagyobb kényelmet nyújtanak az alkalmazás során és jobb eredményeket is mutatnak az AHA-val összehasonlítva. A glükonolakton és a laktobionsav integráltan befolyásolják a bőrműködést, és használatuk minden bőrtípus és korosztály számára megengedett. Minimális irritáló hatásuknak köszönhetően még az érzékeny vagy pattanásokra hajlamos bőrön is biztonságos és sikeres kezelést tesznek lehetővé.

Fedezd fel az ekseption exklúzív világát.
Bármilyen kérdés felmerülne fordulj hozzám bizalommal:
Fekete Dóra
Szépségterapeuta
Elérhetőségek ITT

1–10 termék, összesen 15 db