Fusion

A megbízható professzionális kozmetikumok egyedülálló új generációja.

A Fusion innovatív és interaktív formuláinak segítségével a bőrápolás teljesen új világát hozza el számunkra.
Filozófiája, hogy a bőrápolás jövőjét kizárólag a tudományra alapozva tervezzék, garantálják az azonnali és tartós eredményt. Hihetetlenül modern bőrápolási koncepciójukat saját fejlesztésű exkluzív hatóanyag-keverékeikkel érik el, melyek hatékonyságát klinikai vizsgálatok is visszaigazolják.
Receptúráik specifikus bőrproblémákat és az élet két alapvető folyamatát célozzák meg: a Krebs-ciklust – sejtenergia-termelést (ATP) – és az őssejteket, ugyanis «itt kezdődik az „örök” sejtélet», amely nélkül semmilyen megújító folyamat és regeneráció nem képzelhető el.
Esszenciális tápanyagokat, exkluzív peptideket és növekedési faktorokat kombinálnak egymással, hogy az őssejtek aktiválásával támogassák a bőrmegújítás összes folyamatát.
A sejtenergia fokozásával, a biológiai egyensúly fenntartásáért felelős létfontosságú tápanyagok biztosításával (esszenciális aminosavak, ásványi sók, vitaminok, fehérjék), valamint a megújítás-helyreállítás szabályozásával képesek harmonizálni a bőrműködést, korrigálni egyes tökéletlenségeket és bőrproblémákat.
Bizonyos termékek alapvető hatóanyagai fokozzák a Krebs-ciklust és aktiválják az őssejteket, intenzív vitalitást és energiát juttatnak a sejtekhez a bőr anyagcseréjének felébresztésére.
A termékek nem tartalmaznak ásványi olajokat, szilikonokat, parabéneket és egyéb káros anyagokat, tartósítószereket

1–10 termék, összesen 12 db