Mádara

A MÁDARA cég nevét egy varázslatos, édes illatú növényről, a galajról kapta (Galium Verum, lett nyelven: mádara), amely Lettország rétein és tengerparti homokdűnéin évszázadok óta megtalálható.

Termékei nemzetközi ECOCERT minőítéssel rendelkeznek.
A kozmetikumok összetevői tanúsított organikus gazdaságból érkeznek és a gyártási folyamat minden egyes szakasza megfelel a natúr kozmetikumok nemzetközi szabványainak.

A több ezer éves kemény és hideg északi éghajlat rendkívüli tulajdonságokkal rendelkező növényeket hozott létre így egy igazán erős, hatékony organikus ápoló rendszert sikerült megalkotniuk.
A rövid nyaraknak köszönhetően a növények minden energiájukkal a virágzásra koncentrálnak ezáltal az aktív hatóanyagok különösen magas koncentrációban találhatóak meg a termékekben.
Palettájuk széleskörű, minden bőrtípusra megoldást nyújt : anti-aging vonal, haj- és testápolók, speciális száraz olajak, baba ápoló rendszer.

Meggyőződésük, hogy a nyers, tiszta és értékes természetes összetevők luxusa a lehető legmagasabb potenciállal bír a jövőre nézve.
Filozófiájuk , hogy valóban hatékony összetevőkből, becsületes előállítással, környezetbarát csomagolással, szenvedéllyel és tisztelettel készüljenek a termékek.

1–10 termék, összesen 63 db