Oxynergy Paris

Az Oxynergy Paris-t Raphael Duérinck keltette életre 2001-ben, akinek egész gyermekkorát körülvette a bőrápolás. Édesapja alapító tagja volt a 80-as évek első számú francia professzionális bőrápoló márkának.

Pár év elteltével édesapja teret hódított az ázsiai – csendes óceáni térségben mint specialista orvos az anti-ageing szektorban.

Nem meglepő tehát, hogy Raphael is ezt az utat választva először a kozmetikai formulákban és azok kifejlesztésében alkalmazott kémiát tanult, majd PhD-ként diplomázott a Montpellier-i Egyetemen, Franciaországban majd sikeres felvételt nyert a Los Angeles-i Pierre Fabre Group kutatás és fejlesztési osztályára, ahol Galenic és Rene Furterer-nek dolgozott.

Rövid idő elteltével úgy döntött, hogy csatlakozva édesapjához létrehoznak egy anti-ageing klinikai hálózatot. Az itt szerzett tapasztalatok adták számára azt az elhatározást, hogy saját elképzeléseinek utat engedve megszülethessen az Oxynergy Paris márka.

1 év elteltével a márka már több mint 15 országban jelen volt. 2010-ben már több mint 45 országban köztük hazánkban is.

Oxynergy Paris szellemiség:

A bőr maximális vitalitásának megtartása még az az állapot, amikor a sejtek energia és oxigén felhasználása a legmagasabb.

Olyan formulákat hoztak létre, amelyek célzottan reagálnak a különböző problémákra ilyen a speciális Oxygenation Factor, ami nagyon sok terméknek az alapköve.
Egy természetes aktív összetevőről van szó, melyet szójaproteinek ellenőrzött hidrolízisével állítanak elő.
A különleges peptidkeverék, az alapvető ásványi anyagok és aminosavak szinergikus hatása nagymértékben fokozza a sejtek oxigénellátottságát, növeli a bőrsejtek energiaszintjét és stimulálja a sejtmegújulást.

A hatóanyagok összetétele és azoknak a bőrbe jutási módja (vektorizált forma) segít abban, hogy maximális hatékonysággal fejtsék ki hatásukat a lehető legrövidebb idő alatt .
A formulák optimális koncentrációjú gyógyászati minőségű tápanyagokat, élvonalbeli antioxidánsokat, növényi hatóanyagok, peptidek és egyéb professzionális aktív hatóanyagokat juttatnak a bőrfelszín alá.

Minden bőrtípusra ajánlott mivel nagyrészt természetes összetevőt tartalmaznak a készítmények.
A másik kulcsa a termékeknek, hogy különleges “bi-gel” (bi-gél) technológiát alkalmaznak ami azt jelenti , hogy az olajcseppek szabadon maradnak egy víz bázisú gélben majd bőrrel érintkezve megolvadnak.
Arctisztítókba, hámlasztókba és szérumokba alkalmazzák kikerülve az alkoholokat és egyéb irritáló összetevőket.

Ezenkívül a “micro-dispersion”(mikro-diszperzió) fejlesztés aminek a lényege egy “olaj a vízben” emulzió, amelynek cseppmérete megközelíti az egy mikront.
Lényege hogy, “ZÖLD” emulgeálószereket használ így sokkal több anyag képes hasznosulni plusz a krémek rendkívül lágyak és azonnal felszívódnak.

A termékek céljai, hogy az Ön bőrében:

– Fokozza a sejtek oxigénellátottságát

– Megnövelje a sejtek anyagcseréjét és energiáját

– Lelassítsa és megelőzze az öregedést

– Természetes módon segítse a folyamatokat

– Blokkolja és semlegesítse a szabadgyököket

– Megállítsa az oxidációs stresszt

– Csökkentse a finom és mimikai ráncokat

– Növelje a bőr feszességét, rugalmasságát

– Fokozza és megőrizze a bőr alapvető funkcióit

Minőségi sajátosságai:

Luxus kivitelezés nőies minőségben. A termékek hosszú ideig megőrzik élettartamukat még a felbontás után is.
A cég tagja az ECOEMBES-nek , tehát minden csomagolás után díjat fizet a későbbi hulladékkezelés és gyűjtés céljából.
Francia kozmetológusok állították elő, bőrgyógyászok és más szakorvosok tesztelték.
Megfelel minden EU szabályozásnak és a GMP tanusítványnak és világszerete a legtöbb szabályozásnak ( Japán, USA, Ausztrália, EU ).

1–10 termék, összesen 22 db