Rejuvi

A Rejuvi Laboratory Inc. 1998-ban alakult meg Dr. Wade Cheng professzor és Dr. Arthur Furst professzor közös kutatásainak köszönhetően Los Angelesben, ahol felhasználták a keleti természetes gyógymód és a nyugat által kínált lehetőségeket.

Küldetésük, hogy olyan ápolási palettát kínáljanak, ami a női és férfibőröknek is megoldást nyújt, különös tekintettel a változókor okozta bőrelváltozásokra: az öregedési foltok, ödémák és a ránctalanítás kezelésére.

A kutató professzor szabadalma az a dél-ázsiai citrusféléből nyert Active Botanical Complex, amely a legtöbb termékükben megtalálható a többi népi gyógyászatban megtapasztalt alapanyagok mellett.
A Rejuvi termékekben található EGF (Epidermal Growth Factor – epidermális növekedési faktor), amely felgyorsítja a sejtek önmegújító képességét, lelassítja az öregedési folyamatokat.

A hormonális változásokra a keleti gyógyászatban jól ismert Wild Yamot és Pueraria Mirificat használják egyik fő alkotóelemként, valamint magas flavonoidszinttel bír az összes termék.

Ezen kívül éjszakai kankalin, igazgyöngy, csipkebogyó, uborka, szederpárlat, aloe vera, citrusfélék, spanyol és brazil ginzeng, ligetszépe olaj, csillagfürtprotein, csíráztatott rizs, szőlőmagkivonat, édesgyökér, kamilla, avokádóolaj, varázsdió, számos ásványi anyag, vitaminok és peptidek alkotják a készítményeket.

Előállításuk a legmodernebb technológiával, sok esetben peptidkötéssel történik. A tartósítószer-mentes kozmetikumok többnyire vákuumos kiszerelésben kaphatóak.

Mind a(z) 9 találat megjelenítve